Cookies og privatlivspolitik

COOKIES- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Læs vores cookies-og privatlivpolitik herunder

Tosseløbs cannonball forsøger ikke at omgå lovgivningen, hvorfor også her leves der op til den nye Persondataforordning, som trådte i kraft den 25. maj 2018.
Vi er forpligtet til på bedst mulig og sikrest vis at beskytte de besøgendes oplysninger på hjemmesiden (tosselobscannonball.dk/).

Herunder beskrives privatlivspolitikken, hvordan og hvorledes personoplysninger behandles, samt hvilke underleverandører der bruges.Lovgivningen af 25. maj 2018 pådutter eksempelvis:

– Kun nødvendige data opbevares.
– Så længe et begrundet behov for dataene opbevares, må den i en periode opbevares.
– Kun personer med begrundet behov må have adgang hertil.
– Hvilke data opbevares og hvorfor, skal den dataansvarlige kunne redegøre for.
– Den dataansvarlige skal oplyse, hvilke eventuelle underleverandører (også kaldet underdatabehandlere) der opbevarer data på vegne af den dataansvarlige.

Hvilke oplysninger indsamler vi?
Vi kan indsamle, opbevare og bruge følgende typer personoplysninger:- Oplysninger om din computer og om dine besøg på og brug af vor hjemmeside (herunder, men ikke begrænset til din IP-adresse, geografisk placering, browsertype og -version, operativsystem, henvisningskilde, længde af besøg, sidevisninger og hjemmeside-navigation).
– Oplysninger, du giver til os ifm. tilmelding til løb (navn, email).
– Andre oplysninger (herunder tekst og billeder), som du vælger at sende til os.

Alle oplysninger gemmes kun så længe, der er begrundet behov herfor:
Navn, gennemført distance samt tid gemmes altid på resultatlisten (diplom hvor startbillede også florerer).

Cookies
Ved brug af hjemmesiden accepterer du ligeledes brug af cookies i overensstemmelse med ovenstående privatlivspolitik.
*For at skaffe data til statistikken, indsendes en lille datafil (cookie) ind i din computer, telefon mv., som tilbagevejebringer oplysninger til registreringsformål.

Følgende underdatabehandlere anvendes:
– Bricksite.com (bricksite.com/): Hosting af hjemmeside.
– Facebook (facebook.com/): Publicering af billeder og historier bl.a. ifm. Nyopslåede begivenheder samt offentliggørelse af diplomer. Der opbevares også elektronisk beskedkorrespondance, hvis den, der har henvendt sig til , er påbegyndt korrespondancen i Facebooks beskedtjeneste.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [ stine.wissing@hotmail.com ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.​